23.2.08

DAG3






Hallo iedereen,
Ondertussen zijn we al drie dagen in Zinal en voelen we ons hier al helemaal thuis.Vandaag was het de tweede skidag. De hele voormiddag konden we heerlijk glijden op de prachtige pistes, genietend van een mooi zonnetje.
Het keukenpersoneel heeft ons weer getracteerd op een lekkere maaltijd : balletjes in tomatensaus met boontjes en aardappelen. Als avondmaal kregen we fishsticks met puree op ons bord.
Na een deugddoende platte rust konden we onze beentjes strekken tijdens de wandeling naar Plats de la Lée. We verlieten het dorpje via de hoofdweg naast de rivier verder dalinwaarts, om daarna de langlaufpistes te volgen. We hebben niet alleen langlaufers gezien maar ook wandelaars op sneeuwraketten en parapentes. We sloten de wandeling af met een dominospel : om de beurt vielen we in de sneeuw.
Vandaag werd het startschot gegeven van een verjaardagsdriedaagse : de eerste jarige ben ik Melissa Genin (zie foto) van 6A. In de refter werd ik tussen de ballonnen gezet. Wil je weten wie de volgende zijn moet je morgen zeker luisteren via de telefoon of lezen via de blog op de computer.
Na het kwissen waren we heel moe en deden we vlug onze oogjes toe!
Groeten en tot morgen

1 opmerking:

Ann Lepever zei

Hey toffe bende. De thuisblijvers zijn stikjaloers op jullie!
Geniet ervan want hier in België zou je wel eens lang op sneeuw kunnen wachten... :-)
Vele groetjes en een dikke knuffel aan Miguel van de mama, Thibaud, Robbe, Wout, Sabine,meter en opa!!! (we missen je... xxx)