26.2.08






Hallo iedereen,
Deze voormiddag hebben we een korte wandeling gemaakt naar een sprookjesachtige plek hier in Zinal. Hier heeft meester Dirk vele foto's gemaakt. We mochten vrienden en/of vriendinnnen kiezen waarmee we dan op de foto mochten. Enkele van die mooie beelden kan je in de blog bewonderen.
Vandaag zijn we ook voor de eerste keer in de namiddag gaan skiën. Het verschil was wel groot, nu lagen er al wat meer bultjes op de pistes. Dit maakte het skiplezier alleen maar groter want nu konden we naar hartelust jumpen. We skiën ook al met veel elegantie de blauwe pistes af en nemen de liften alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.
Onmiddellijk na het skiën en het vieruurtje namen we een frisse duik in het zwembad. Via een gang van het hotel en wat bochtenwerk kwamen we in het overdekte zwembad terecht.
Na een tijdje mochten we in onze zwembroek even naar buiten voor .... enkele omwentelingen in de sneeuw om nadien terug in het water te duiken. Echt zaaaalig.
Van al die inspanningen konden we een stevig maal wel gebruiken. En wat kan er dan beter smaken dan een bord vol overheerlijke spaghetti bolognaise.
Nadien moesten we naar onze kamers om ons klaar te maken voor het free podium. Er schuilen niet alleen skikampioenen onder ons maar ook opkomende showbizz-talent.
Na al dat feestgedruis en bovenvernoemde inspanningen was het tijd om naar ons bedje te gaan. En zoals steeds waren we nu ook heel vlug in dromenland. Slaapwel en tot morgen.
Vele groeten aan iedereen.

7 opmerkingen:

Mama van Fran C uit 5B zei

Hallo daar het is daar echt wel een supertoffe en coole bedoening. We zijn stikjaloers op jullie. We vragen ons wel af of jullie het terug gaan gewoon worden in ons grijze Belgenlandje. We kijken al uit naar jullie verhalen. Ook nog een dankwoordje voor al jullie leuke foto's en teksten op de blog. Elke avond kijken we met ongeduld uit naar nieuwe foto's en teksten. Doe zo voort. Dikke knuffel van de mama, papa, meter en pepe van Fran C. uit 5B

dominique zei

geniet de laatste dagen van de sneeuwpret en de zon want hier is het nat en grijs. stuur nog eens een aantal actiefoto's bijvoorbeeld van een sneeuwballen oorlog, een spectaculaire afdaling enz...
tot vrijdag !
groetjes van de familie Vercraeye!

ulrike zei

ulrike de zus van nynke uit 5A.
Zo te zien is alles ginder zeer goed!!!
Jullie kunnen precies al goed skïen.
Was het niet te koud toen jullie in de sneeuw aan het rollen waren?
Hoe was het met free podium?
Veel ambiance?
Zijn jullie nog niet een beetje verdikt?
Was het tof bij het zwemmen?
Het heeft hier de hele dag geregent!
Jullie hebben meer geluk met het zonnetje.
Tof hoor!
Tot vrijdag en nog supper veel plezier!!!
groetjes mama, papa, maaike, ulrike, de familie!! xxx-jes

mama Sarah St zei

mama van Sarah St. (5a)
We kijken ernaar uit om elke avond eens op de blog te kijken en meme belt ook even naar het 0900 nr
Bedankt voor alle toffe reacties we zijn jaloers hoe goed jullie het daar hebben
Het is hier stil zonder U in huis
groetjes van mama papa Thibo meme en pepe mickey
tot vrijdag dikke kus lieveke

GBS Fusieschool Wolvertem zei

Hoi leesmakkertjes,
We hebben jullie reeds op de blog bezocht. Het lijkt ons daar wel erg leuk. Is het daar koud? Hier schijnt het zonnetje net zoals bij jullie, maar wij missen de sneeuw wel!
Jullie zijn vast al kampioenen in het skiën. Hopelijk zijn er nog niet te veel ongelukken gebeurd en benen gebroken.
We hebben gezien dat jullie zich 's avonds heel goed amuseren. Maar na zo'n vermoeiende dag zullen jullie wel blij zijn om in een warm bed te liggen. Vinden jullie het eten lekker? Dat moet wel om goed te kunnen skiën!
We moeten jullie twee keer missen op vrijdag om te lezen.
Beleef nog veel plezier en tot vrijdag! Groetjes van ons allen! (2A + 2B)
Extra dikke knuffels voor broers & zussen en vake!

Anneleen zei

Hallokes,
Zo te zien is het daar dik in orde... allemaal lachende gezichtjes, skikampioenen, veel sneeuw en 's avonds percies nog meer ambiance!!!
Op dit ogenblik zit ik in Bariloche (Argentinie) en ze noemen dit dorpje het zwitserland van Zuid-Amerika. Echt grappig... dezelfde chalets, zelfs kaasfondue maaaaaar (nu) geen sneeuw :( dus jullie mogen gerust een pisteke voor mij doen ;)
Suskes amuseer jullie daar nog goed en tot mails of blogs.
Groetjes (juf) Anneleen en Bjorn

blidscentraal zei

Fantastisch die blog. We kunnen mooi volgen wat jullie doen en zien dat jullie al een bruin kleurtje hebben. Iedereen ziet er wel behoorlijk moe uit. Dat zal wel van al dat wandelen en skiën. We wensen jullie nog fijne laatste dagen en een goede terugreis.